Γεωρ. Βασιλάκη 145 &, Διομηδη, 2ο χλμ Ηρακλείου - Μοιρών
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-17:00
  

Εταιρεια - Ιστορια

40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εστίασης και μία επιτυχημένη πορεία στο χώρο των πωλήσεων αλλά και της τεχνικής υποστήριξης επαγγελματικού εξοπλισμού, ήταν αρκετά ώστε να ιδρυθεί η νέα εταιρεία μας, με διακριτικό τίτλο FRIGO GAS EXPERT, θέτοντας ως προτεραιότητα το σεβασμό προς τους πελάτες μας και τις αξιοπρεπείς συνεργασίες. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Καρπουτζάκης Κωνσταντίνος, ως έμπειρος τεχνικός ψυκτικός και πωλητής, κατάφερε με σύνεση κι επαγγελματισμό, να δημιουργήσει μια εταιρεία πρότυπο για τα δεδομένα της αγοράς, αναλαμβάνοντας να θέσει νέους στόχους, να εμπλουτίσει τη λίστα των συνεργατών του, να οργανώσει, να ενθαρρύνει και να αναπτύξει το ανθρώπινο δυναμικό του.

Η FRIGO GAS EXPERT έρχεται να συνδυάσει ιδανικά το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον με την δεύτερη γενιά της Oικογένειας Καρπουτζάκη να αναλαμβάνει τη σκυτάλη, με στόχο την εξέλιξη και τη βιωσιμότητα της επιχείρησης.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας επιμορφώνεται συνεχώς στις νέες τεχνολογίες ώστε να προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής και στις ανάγκες των πελατών.
Στην έκθεση μας θα βρείτε εξοπλισμό από αναγνωρισμένες εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Όραμα μας είναι να κρατήσουμε ισχυρές τις υπάρχουσες επαγγελματικές σχέσεις, να συνάψουμε νέες και να δημιουργήσουμε δεσμούς μακροχρόνιων συνεργασιών, με κύριο μέλημά μας την ικανοποίηση των συνεργατών μας.

Μερικά από τα έργα μας

Για την μελέτη και τον σχεδιασμό του έργου σας