Γεωρ. Βασιλάκη 145 &, Διομηδη, 2ο χλμ Ηρακλείου - Μοιρών
Δευτ. - Παρ. 09:00-17:00 | Σάβ. 09:00-14:00
  

Εταιρεια - Ιστορια

40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εστίασης και μία επιτυχημένη πορεία στο χώρο των πωλήσεων αλλά και της τεχνικής υποστήριξης επαγγελματικού εξοπλισμού, ήταν αρκετά ώστε να ιδρυθεί η νέα εταιρεία μας, με διακριτικό τίτλο FRIGO GAS EXPERTS, θέτοντας ως προτεραιότητα το σεβασμό προς τους συνεργάτες μας και την καθιέρωση διαχρονικών επαγγελματικών δεσμών. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Καρπουτζάκης Κωνσταντίνος, ως έμπειρος τεχνικός ψυκτικός και εμπορικός αντιπρόσωπος, κατάφερε με σύνεση κι επαγγελματισμό, να δημιουργήσει μια εταιρεία πρότυπο για τα δεδομένα της αγοράς, αναλαμβάνοντας να θέσει νέους στόχους, να διευρύνει τη λίστα των συνεργατών του, να οργανώσει, να ενθαρρύνει και να αναπτύξει το ανθρώπινο δυναμικό του.

Η FRIGO GAS EXPERT έρχεται να συνδυάσει ιδανικά το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον με την δεύτερη γενιά της Οικογένειας Καρπουτζάκη να αναλαμβάνει τη σκυτάλη, με στόχο την εξέλιξη και τη περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησης.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας με γνώμονα την ταχύτητα, την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών ενημερώνεται διαρκώς για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις ώστε να παρουσιάζει τις πιο καινοτόμες προτάσεις σε κάθε επαγγελματικό σας εγχείρημα.

Στον εκθεσιακό μας χώρο θα βρείτε εξοπλισμό από αναγνωρισμένες εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού και θα ενημερωθείτε λεπτομερώς για ότι σας ενδιαφέρει.

Για όλους αυτούς τους λόγους είμαστε σε θέση να στηρίξουμε κάθε απαίτηση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας σε επαγγελματικό εξοπλισμό εστίασης με άμεση εμπορική διαθεσιμότητα και άρτια τεχνική υποστήριξη.

Όραμα μας είναι να κρατήσουμε ισχυρές τις υπάρχουσες επαγγελματικές σχέσεις, να δημιουργήσουμε νέες και να εδραιώσουμε μακροχρόνιες συνεργασίες, με κύριο μέλημά μας την αμοιβαία συνεννόηση, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

Μερικά από τα έργα μας

Για την μελέτη και τον σχεδιασμό του έργου σας